Welke merken zijn incontinentieproducten?

Bedrijven die incontinentiebenodigdheden bij u thuis zullen leverenTotal Dry, Northshore Care Supply, Thuiszorg geleverd, LiveAnew, Comfort Medical, Men's Liberty, HDIS, Tranquility Products. Boosterpads kunnen helpen het gebruik van uw incontinentieproducten uit te breiden, dus dat kan op de lange termijn minder frequente veranderingen en misschien zelfs wat geldbesparingen betekenen. Als u of een geliefde last heeft van zware incontinentieproblemen, kunnen Chux-pads die extra beschermingslaag bieden om een beetje stress te verminderen bij het verschonen van beddengoed naast incontinentieproducten en kleding. Als u actief bent en onderweg bent, kunt u een discrete optie overwegen, zoals pads, voeringen of incontinentieproducten in beschermende ondergoedstijl.

Blaascontrole- en incontinentiepads zijn voor mensen die lichtere lekken ervaren en zijn een geweldige optie voor actievere, mobiele gebruikers en bevatten vaak discretievriendelijke functies zoals geurbeschermers. Luiers in korte stijl voor volwassenen zijn beter geschikt voor mensen die last hebben van zwaardere incontinentieproblemen, maar zijn ook nog steeds enigszins actief en in staat om zich aan te kleden. Wegwerponderleggers worden ook wel Chux genoemd, deze incontinentieproducten zijn ontworpen om beddengoed te beschermen en andere huishoudelijke oppervlakken droog te houden in geval van lekkage. We vinden graag de juiste producten en accessoires om uw bestellingen voor incontinentiebenodigdheden echt speciaal voor u aan te passen.

We hebben ook een topselectie van incontinentieproducten voor jongeren en slips voor jongeren en beschermingsniveaus voor vocht. Hoewel het nog steeds belangrijk is om deze stijlen gedurende de dag te veranderen, zullen ze minder vaak moeten worden vervangen in vergelijking met incontinentiepads of voeringen. Als je last hebt van lichte darmincontinentie en een pad wilt gebruiken, zoek dan naar stijlen met dekking aan de achterkant. Deze incontinentieproducten zijn ontworpen met uw comfort in gedachten, gemaakt met maximaal absorptievermogen en ademende stof, zodat u de rust kunt krijgen die u nodig hebt zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over huiduitslag of middernacht naar het toilet.

Boosterpads zijn wegwerpbare inzetstukken die zijn ontworpen om de bescherming van andere incontinentieproducten zoals luiers voor volwassenen en pull-ups te verlengen. Bepaalde producten zoals incontinentiekussens en voeringen hebben mogelijk geen dekking aan de achterkant, tenzij specifiek op de verpakking wordt vermeld. Medicare kan echter betalen voor bepaalde medische behandelingen voor incontinentie, maar niet voor de routinematige incontinentiebenodigdheden om de persoon schoon en droog te houden. Urine-incontinentie is zelfs een probleem dat tussen een derde en een vierde van de volwassen bevolking treft.