Waar incontinentieproducten kopen?

Walgreens is er om te helpen met een brede selectie van incontinentieproducten voor mannen en vrouwen, hulpmiddelen en beschermingsoplossingen die beschikbaar zijn in winkels en online. Incontinentieverzorgingsproducten kopen bij CVS is eenvoudig. Gebruik onze handige productzoeker voor gepersonaliseerde aanbevelingen over welke oplossing het beste bij uw levensstijl past en biedt het optimale niveau van bescherming tegen lekken. Bepaalde producten zoals incontinentiekussens en voeringen hebben mogelijk geen dekking aan de achterkant, tenzij specifiek op de verpakking wordt vermeld.

Bij HPFY vindt u een breed scala aan incontinentieluiers, slips voor volwassenen, penny liner, klemmen, incontinentieproducten om te zwemmen en washandjes en doekjes van toonaangevende fabrikanten zoals Medline Industries, Essity en Cardinal Health. Incontinentiepads, bewakers en voeringen zijn de meest discrete opties als het gaat om urine-incontinentieproducten. Maar ook al zit je misschien thuis vast, dat betekent niet dat je je incontinentiebenodigdheden nog steeds niet kunt krijgen. De overheersende soorten enuresis zijn stressincontinentie als gevolg van hoesten of niezen en aandrangincontinentie die vaak volgt op de plotselinge noodzaak om te plassen.

Boosterpads kunnen helpen het gebruik van uw incontinentieproducten uit te breiden, dus dat kan op de lange termijn minder frequente veranderingen en misschien zelfs wat geldbesparingen betekenen. Blaascontrole- en incontinentiepads zijn voor mensen die lichtere lekken ervaren en zijn een geweldige optie voor actievere, mobiele gebruikers en bevatten vaak discretievriendelijke functies zoals geurbeschermers. Als kleine lekken van darmincontinentie een probleem zijn, overweeg dan om te zoeken naar nauwsluitende beschermende ondergoedstijlen. Deze incontinentieproducten zijn ook gemaakt met een hoog absorptievermogen en ontworpen voor mensen die zware bescherming nodig hebben.

Ze kunnen ook meer bescherming bieden voor degenen die meer dan zeer lichte darmincontinentie ervaren, omdat pull-ups geen volledig dekkend achterpaneel hebben. Met deze urine-incontinentieproducten kan de drager ongehinderd normale activiteiten uitvoeren. Als u actief bent en onderweg bent, kunt u een discrete optie overwegen, zoals pads, voeringen of incontinentieproducten in beschermende ondergoedstijl. Door uw specifieke incontinentiesymptomen te bespreken, kan een vertegenwoordiger het beste product voor u aanbevelen.

Luiers in korte stijl voor volwassenen zijn beter geschikt voor mensen die last hebben van zwaardere incontinentieproblemen, maar zijn ook nog steeds enigszins actief en in staat om zich aan te kleden.