Ons nieuws

Post ICS-IUGA voor de Continentie

De werkgroep Functionele Urologie (NVU) en de werkgroep Bekkenbodem (NVOG) organiseren op dinsdagavond 19 januari 2021 het POST ICS & IUGA CONGRES 2021.

Accreditatie wordt aangevraagd bij:

  • Nederlandse Vereniging voor Urologie (NVU)
  • Nederlandse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie (NVOG)
  • Verpleegkunde Specialisten Register (VSR)
  • Nederlandse Associatie van Physician Assistants (NAPA)

Klik hier voor meer informatie en aanmelden. 

Op het Post ICS & IUGA congres heeft u de unieke mogelijkheid om van twee wereldcongressen de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van functionele urologie en uro-gynaecologie te vernemen.
Het IUGA congres van 29 augustus t/m 4 september 2020 is dit jaar, in verband met COVID-19 geheel virtueel georganiseerd. Het ICS congres vond ook virtueel plaats van 19 t/m 22 november 2020.

De hoogtepunten van het jaarlijkse ICS en IUGA congres worden door zes sprekers verzameld en op een rij gezet. Zij zullen ingaan op de gepresenteerde nieuwe ontwikkelingen en welke implicaties deze
kunnen hebben voor de dagelijkse praktijk. Na de presentaties is er ruimte voor interactie met de sprekers. In één avond bent u weer helemaal bij over al het nieuws op functioneel urologisch en uro-gynaecologisch gebied.
Dit congres is bedoeld voor urologen, gynaecologen, assistenten in opleiding, physician assistants en verpleegkundig specialisten.

Programma ICS-IUGA

U wordt van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit congres. U heeft de keus om of ‘live’ deel te nemen in Hotel van der Valk Utrecht of de meeting digitaal te volgen via een live verbinding. Deze keuze kunt u bij
uw registratie kenbaar maken. Uiteraard worden in Hotel van der Valk Utrecht de nodige maatregelen genomen met het oog op de 1,5 meter afstand.

De organisatoren,

Prof. dr. John Heesakkers en Dr. Viviane Dietz, gynaecoloog, 

hopen u op 19 januari live of digitaal te mogen verwelkomen!

 

DE POST ICS & IUGA CONGRES 2021 wordt mede mogelijk gemaakt door

logo

 

 

© 2016 Continentie Stichting Nederland  |  Disclaimer Contact